Gastroevents és una empresa especialitzada en la organització d’esdeveniments relacionats amb la cuina, la gastronomia, la promoció de productes agroalimentaris i el turisme.

Portem a terme les jornades professionals de gastronomia i cuina dels Pirineus amb Gastropirineus i de les Terres de l’Ebre amb Gastroebre.

Aquestes jornades estan adreçades, i son punt de trobada, de cuiners i restauradors, productors del sector agroalimentari, centres de recerca relacionats amb la gastronomia i l’alimentació, escoles d’hostaleria i cuina i mitjans de comunicació especialitzats.

2021 - Masdenverge

Benvinguts a una nova edició del GASTROEBRE!

Els propers 24 i 25 d'octubre, celebrem el GASTROEBRE 2021 des de Lo Molí de Rosquilles, del municipi de Masdenverge a la comarca del Montsià.

Aquesta nova edició serà inèdita, i la dediquem a la cuina dolça i a la pastisseria, tant a la d'avantguarda i creativa com la clàssica i tradicional.Cuineres i cuiners, pastisseres i pastissers, gelaters, flequers,... Més d'una vintena dels millors i més prestigiosos professionals catalans es trobaran de nou en el nostre escenari per compartir amb tots vosaltres la part més autèntica i apassionant del seu ofici.

Hi tindrem maridatges de vins, licors i destil·lats del territori, la presència de productors locals, i a més de les figures més representatives del sector, professors i alumnes de les escoles de pastisseria més importants del país, per donar visibilitat a la nova generació que ja comença a agafar el relleu d'aquest sector.

Un any més tot el programa del diumenge 24 tarda i del dilluns 25, serà retransmès en streaming pel nostre canal de YouTube Gastroevents Online perquè es pugui seguir des de qualsevol lloc i el pugueu recuperar i visualitzar quan us vingui de gust.

Més Informació