Gastroevents és una empresa especialitzada en la organització d’esdeveniments relacionats amb la cuina, la gastronomia, la promoció de productes agroalimentaris i el turisme.

Portem a terme les jornades professionals de gastronomia i cuina dels Pirineus amb Gastropirineus i de les Terres de l’Ebre amb Gastroebre.

Aquestes jornades estan adreçades, i son punt de trobada, de cuiners i restauradors, productors del sector agroalimentari, centres de recerca relacionats amb la gastronomia i l’alimentació, escoles d’hostaleria i cuina i mitjans de comunicació especialitzats.

2022 - Tortosa

Tortosa acollirà aquest octubre la 5ena edició del GastroEbre, la trobada més dolça del calendari gastronòmic.

El certamen, organitzat per GastroEvents, se celebrarà del 23 al 25 d’octubre i reunirà a professionals de la talla d’Oriol Balaguer, Olivier Bajard, Fran López o Miguel Guarro, entre d'altres.

Un any més, i ja van cinc, torna GastroEbre i ho fa amb una nova edició professional dedicada a la cuina dolça, la pastisseria i les postres. L’esdeveniment de caràcter itinerant se celebra aquest any a la ciutat de Tortosa (Baix Ebre) els dies 23, 24 i 25 d’octubre. Prop d’una vintena de professionals passaran pel Pavelló Firal de Remolins per oferir sessions magistrals i showcookings, que també s’emetran en directe via streaming pel canal de Gastroevents.
L’esdeveniment pretén convertir Tortosa en un gran aparador de tot el potencial gastronòmic i culinari del territori, perquè els productes i els seus protagonistes, tant petits productors d’oli, mel, cítrics, vi, arròs, així com xefs i restauradors, es trobaran durant aquests dies a la ciutat del Baix Ebre per a compartir experiències, coneixements i inquietuds.

Podeu trobar totes les sessions al nostre canal de YouTube GastroEvents Online.

https://www.youtube.com/watch?v=t1WRZCMHa3g&li...

GASTROEBRE

Més Informació