2019 - Gandesa

Gandesa 2019

Dilluns 28

10:00

SESSIÓ INAUGURAL

La cuina d'autor amb productes de proximitat
Fran López.
Xerta ★ (Barcelona)
Villa Retiro ★ (Xerta)
Rubén Campos.
Rincón de Diego* (Cambrils)

11:00

PAUSA CAFÈ.

Degustació de productes de les Terres
de l'Ebre.

11:30

Inauguració de les Jornades.

11:45

El territori al plat amb maridatges transversals. La creació i innovació a la cuina.

Paco Pérez.
Miramar ★★ (Llançà)
Toni Gata. Sommelier.
Miramar ★★ (Llançà)

12:45

"Creativitat, Natura líquida i la cuina del vi"

La garnatxa blanca a la cuina del Celler de Can Roca.
Josep Roca.
Sommelier i Cap de Sala.
Celler de Can Roca ★★★
(Girona)

16:00

Cuina contemporània de vora mar i d'înterior

Jeroni Castell.
Les Moles ★ (Ulldecona)
Quim Casellas.
Casamar ★ (Llafranc)

17:00

L'enaltiment del producte a la cuina d'avantguarda.

Vicent Guimerà.
Antic Molí ★ (Ulldecona)
Josep Armenteros.
El Cinco (Barcelona)

18:00

l'Oli a Taula

Introducció als olis com a
producte de territori, aliment
i font de salut, i berenar amb
tast d'olis de les DOP Oli de
Terra Alta
i la DOP Oli Baix
Ebre-Montsià.

21:00

SOPAR AMB ESTRELLES

Hotel Piqué (Gandesa)
Elaborat pels xefs:
Jeroni Castell.
Les Moles ★ (Ulldecona)
Fran López.
Villa Retiro ★ (Xerta)
Vicent Guimerà.
Antic Molí ★ (Ulldecona)
Rubén Campos.
Rincón de Diego ★ (Cambrils)
Arnau Bosch.
Can Bosch ★ (Cambrils)
Christian Escribà.
Pastisseria Escribà (Barcelona)

Dimarts 29

10:00

La pastisseria dins i fora de la cuina.

El món dolç de Christian Escribà.
Christian Escribà.

Pastisseria Escribà (Barcelona)

11:00

PAUSA CAFÈ

Degustació de productes de les Terres
de l'Ebre.

11:30

Els secrets de la brasa amb Mibrasa i productes de la terra.

Jordi Perich.
Cal Carter (Mura)

12:30

La cuina de l'arròs de la DOP de les Terres de l'Ebre amb joves xefs.

Teima Caballé.
Restaurant Sol (Ampolla)
Rafel Muria.
Quatre Molins (Cornudella de
Montsant )
Pau Castell.
Les Moles ★ (Ulldecona)

13:30

CLOENDA

Veure el Programa

Ponents