Gandesa 2019
SESSIÓ INAUGURAL
La cuina d'autor amb productes de proximitat
Fran López.
Xerta ★ (Barcelona)
Villa Retiro ★ (Xerta)
Rubén Campos.
Rincón de Diego* (Cambrils)
PAUSA CAFÈ.
Degustació de productes de les Terres
de l'Ebre.
Inauguració de les Jornades.
El territori al plat amb maridatges transversals. La creació i innovació a la cuina.
Paco Pérez.
Miramar ★★ (Llançà)
Toni Gata. Sommelier.
Miramar ★★ (Llançà)
"Creativitat, Natura líquida i la cuina del vi"
La garnatxa blanca a la cuina del Celler de Can Roca.
Josep Roca.
Sommelier i Cap de Sala.
Celler de Can Roca ★★★
(Girona)
Cuina contemporània de vora mar i d'înterior
Jeroni Castell.
Les Moles ★ (Ulldecona)
Quim Casellas.
Casamar ★ (Llafranc)
L'enaltiment del producte a la cuina d'avantguarda.
Vicent Guimerà.
Antic Molí ★ (Ulldecona)
Josep Armenteros.
El Cinco (Barcelona)
l'Oli a Taula
Introducció als olis com a
producte de territori, aliment
i font de salut, i berenar amb
tast d'olis de les DOP Oli de
Terra Alta i la DOP Oli Baix
Ebre-Montsià.
SOPAR AMB ESTRELLES
Hotel Piqué (Gandesa)
Elaborat pels xefs:
Jeroni Castell.
Les Moles ★ (Ulldecona)
Fran López.
Villa Retiro ★ (Xerta)
Vicent Guimerà.
Antic Molí ★ (Ulldecona)
Rubén Campos.
Rincón de Diego ★ (Cambrils)
Arnau Bosch.
Can Bosch ★ (Cambrils)
Christian Escribà.
Pastisseria Escribà (Barcelona)
La pastisseria dins i fora de la cuina.
El món dolç de Christian Escribà.
Christian Escribà.
Pastisseria Escribà (Barcelona)
PAUSA CAFÈ
Degustació de productes de les Terres
de l'Ebre.
Els secrets de la brasa amb Mibrasa i productes de la terra.
Jordi Perich.
Cal Carter (Mura)
La cuina de l'arròs de la DOP de les Terres de l'Ebre amb joves xefs.
Teima Caballé.
Restaurant Sol (Ampolla)
Rafel Muria.
Quatre Molins (Cornudella de
Montsant )
Pau Castell.
Les Moles ★ (Ulldecona)
CLOENDA