2020 - l'Ampolla

l'Ampolla 2020

Dilluns 9 de Novembre

09:45

Inauguració oficial.

10:00

Sessió de cuina en directe. "Cuina d'autor, moderna i trencadora"

Nandu Jubany. Can Jubany ★ (Calldetenes)
Sessió patrocinada per Damm.

11:30

Sessió de cuina en directe. "Cuina contemporània amb producte de territori i de temporada"

Víctor Quintillà. Lluerna ★ / Verat (Santa Coloma de Gramanet)
Víctor Torres. Les Magnòlies ★ (Arbúcies)

12:15

Sessió de cuina en directe. "La cuina de Les Cols ★★: de la Garrotxa a vora mar"

Fina Puigdevall i Martina Puigvert. Les Cols ★★ (Olot)
Sessió patrocinada per Aigua Vilajuïga.

13:00

Sessió de cuina en directe. "Cuina d'identitat. El territori al bufet i restaurant d'hotel"

Sergi Vallès. Xef executiu HOTANSA (Andorra)

13:45

L'oli a la taula.

D.O.P. Oli de Terra Alta
D.O.P. Oli del Baix Ebre-Montsià

16:00

Sessió de cuina en directe. "Cuina creativa i de territori amb mel"

Rafel Muria. Quatre Molins (Cornudella de Montsant)
Rafel Muria Martí. Gerent de Mel Muria
Sessió patrocinada per Mel Muria.

16:45

Sessió de cuina en directe. Cuina amb algues, "les flors del mar"

Iolanda Bustos. La Cuinera de les flors.

17:30

Sessió de cuina en directe. "Sessió dels arrossos del Delta"

Fran López. Villa Retiro ★ (Xerta) / Xerta ★ (Barcelona)
Hèctor Roda. Rodamar (l'Ampolla)
Sessió patrocinada per DO Arròs del Delta.

18:30

Tast de destil·lats d'arròs de les Terres de l'Ebre.

Sake Kensho. Humbert Conti
Licor d'arròs Els Segadors. Santos Martínez

Dimarts 10 de Novembre

09:30

Sessió de cuina en directe. "El mar al Disfrutar"

Eduard Xatruch. Disfrutar ★★ (Barcelona) / Compartir
(Cadaqués)

10:30

Sessió de cuina en directe. "La Cuina de la Ràpita en dues generacions i a 4 mans"

Albert Guzmán. (Sant Carles de la Ràpita)
Maria Teresa Jiménez. (Sant Carles de la Ràpita)

11:15

Sessió de cuina en directe. "Mar i Muntanya"

Teima Caballé. Sol (l'Ampolla)
Carles Flinch. Can Manel (Andorra)

12:00

Sessió de cuina en directe. "Cuina dolça i pastisseria"

Sergio Márquez. Professor Institut Dertosa
Pere Felicidad. Assessor Institut Dertosa

12:45

Sessió de cuina en directe. "Cuina marinera de més enllà del Delta. Salaons de barca"

Kristian Lutaud. Gastoel (Xàbia)

13:30

Sessió de cuina en directe. "Cuina marinera tradicional Ranxos i plats d'abord"

Ranxo i plats de cuina d'abord elaborats per pescadors i
cuiners de la Confraria de pescadors de l'Ampolla.

14:30

Cloenda

Veure el Programa

Ponents