2022 - Tortosa

Tortosa acollirà aquest octubre la 5ena edició del GastroEbre, la trobada més dolça del calendari gastronòmic.

El certamen, organitzat per GastroEvents, se celebrarà del 23 al 25 d’octubre i reunirà a professionals de la talla d’Oriol Balaguer, Olivier Bajard, Fran López o Miguel Guarro, entre d'altres.

Un any més, i ja van cinc, torna GastroEbre i ho fa amb una nova edició professional dedicada a la cuina dolça, la pastisseria i les postres. L’esdeveniment de caràcter itinerant se celebra aquest any a la ciutat de Tortosa (Baix Ebre) els dies 23, 24 i 25 d’octubre. Prop d’una vintena de professionals passaran pel Pavelló Firal de Remolins per oferir sessions magistrals i showcookings, que també s’emetran en directe via streaming pel canal de Gastroevents.
L’esdeveniment pretén convertir Tortosa en un gran aparador de tot el potencial gastronòmic i culinari del territori, perquè els productes i els seus protagonistes, tant petits productors d’oli, mel, cítrics, vi, arròs, així com xefs i restauradors, es trobaran durant aquests dies a la ciutat del Baix Ebre per a compartir experiències, coneixements i inquietuds.

Podeu trobar totes les sessions al nostre canal de YouTube GastroEvents Online.

https://www.youtube.com/watch?v=t1WRZCMHa3g&li...

GASTROEBRE

Diumenge 23 d'Octubre

17:00

Inauguració

Berenar de pa amb xocolata, oli i sal, i clementines amb productes de productors i elaboradors locals

19:00

Postres de la terra amb Ili DOP Terra Alta

GESSAMI CARAMÉS
Pastissera, barista, escriptora i presentadora del programa Cuines a TV3.

Dilluns 24 d'Octubre

10:00

Pastisseria creativa contemporània

Miquel Guarro
Hofmann Barcelona*
Director pastissera de
l’escola Hofmann

11:00

Dulcis Anima i Postres vegetals

Martina, Clara i Carlota Puigvert
Restaurant Les Cols, Olot

12:00

Postres d’hotel i de restaurant

Sergi Vallés
Xef corporatiu d’Hotansa, Andorra

13:00

Postres cítrics i especials

Fran López
Restaurant Villa Retito*, Xerta

16:00

La revolució dels postres

Íngrid Serra
I+Deserts, Barcelona
Direcció de projectes i innovació

17:00

Històries dolces del Deliranto

Pep Moreno
Restautant Deliranto*, Salou

18:00

Cuina dolça amb passió

Mariona Rodà.
Triticum, Cabrera de Mar. Millor presentació cuina. Jove de Catalunya 2019. Catalonia ambassador at EYCA 2019

18:00

Gelats amb renom internacional. Tècnica i creativitat al gelat

Jordi Guillem
Real Ice, El Vendrell. Subcampió del món de
gelateria

19:00

Joan Estellé
Professor del cicle de cuina i pastisseria Escola d’Hostaleria Institut Dertosa, Tortosa Tortosa

Dimarts 25 d'Octubre

10:00

Sensibilitat. Percepció. Luxe i sofisticació creativa

Oriol Balaguer
International Relais Deserts. Millor CHEF PASTELERO 2018 per l’Acadèmia Internacional de Gastronomia

11:00

Quan la pastisseria i rebosteria esdevenen art

Olivier Bajard
Escola Internacional de Pastisseria, Perpinyà. Campió del món de pastisseria 1995

12:00

Pastisseria 5 estrelles

Robert Garrigosa
Cap de pastisseria Le Meridien, Barcelona

13:00

Els Postres del Delta

Valero Munté i Ivan Prats
Mestre Pastisser i Dolços Alemany. Amposta

14:00

Cloenda del GastroEbre 2022 - 5a edició

Ponents

Veure mes