Un any més, i ja van cinc, torna GastroEbre i ho fa amb una nova edició professional dedicada a la cuina dolça, la pastisseria i les postres. L’esdeveniment de caràcter itinerant se celebra aquest any a la ciutat de Tortosa (Baix Ebre) els dies 23, 24 i 25 d’octubre. Prop d’una vintena de professionals passaran pel Pavelló Firal de Remolins per oferir sessions magistrals i showcookings, que també s’emetran en directe via streaming pel canal de Gastroevents.
L’esdeveniment pretén convertir Tortosa en un gran aparador de tot el potencial gastronòmic i culinari del territori, perquè els productes i els seus protagonistes, tant petits productors d’oli, mel, cítrics, vi, arròs, així com xefs i restauradors, es trobaran durant aquests dies a la ciutat del Baix Ebre per a compartir experiències, coneixements i inquietuds.
Inauguració
Berenar de pa amb xocolata, oli i sal, i clementines amb productes de productors i elaboradors locals
Postres de la terra amb Ili DOP Terra Alta
GESSAMI CARAMÉS
Pastissera, barista, escriptora i presentadora del programa Cuines a TV3.
Pastisseria creativa contemporània
Miquel Guarro
Hofmann Barcelona*
Director pastissera de
l’escola Hofmann
Dulcis Anima i Postres vegetals
Martina, Clara i Carlota Puigvert
Restaurant Les Cols, Olot
Postres d’hotel i de restaurant
Sergi Vallés
Xef corporatiu d’Hotansa, Andorra
Postres cítrics i especials
Fran López
Restaurant Villa Retito*, Xerta
La revolució dels postres
Íngrid Serra
I+Deserts, Barcelona
Direcció de projectes i innovació
Històries dolces del Deliranto
Pep Moreno
Restautant Deliranto*, Salou
Cuina dolça amb passió
Mariona Rodà.
Triticum, Cabrera de Mar. Millor presentació cuina. Jove de Catalunya 2019. Catalonia ambassador at EYCA 2019
Gelats amb renom internacional. Tècnica i creativitat al gelat
Jordi Guillem
Real Ice, El Vendrell. Subcampió del món de
gelateria
Joan Estellé
Professor del cicle de cuina i pastisseria Escola d’Hostaleria Institut Dertosa, Tortosa Tortosa
Sensibilitat. Percepció. Luxe i sofisticació creativa
Oriol Balaguer
International Relais Deserts. Millor CHEF PASTELERO 2018 per l’Acadèmia Internacional de Gastronomia
Quan la pastisseria i rebosteria esdevenen art
Olivier Bajard
Escola Internacional de Pastisseria, Perpinyà. Campió del món de pastisseria 1995
Pastisseria 5 estrelles
Robert Garrigosa
Cap de pastisseria Le Meridien, Barcelona
Els Postres del Delta
Valero Munté i Ivan Prats
Mestre Pastisser i Dolços Alemany. Amposta
Cloenda del GastroEbre 2022 - 5a edició