Gastropirineus són les Jornades de cuina de referència quan parlem de gastronomia i productes de muntanya, neix el 2016 amb l’objectiu de donar a conèixer la cuina i el producte de les zones de muntanya, per posar amb valor la cuina tradicional i autòctona dels Pirineus, elaborada amb productes de cadascuna de les seves comarques, i a les cuineres i cuiners que mantenen aquest patrimoni gastronòmic que dóna identitat al territori.

Des del seu inici es planteja com una trobada professional itinerant que any rere any recorre les diverses comarques dels Pirineus apropant-se al públic de cada indret i facilitant així la participació de professionals i de públic aficionat.

Durant les 5 edicions de les jornades més d’un centenar de cuiners, cuineres, pastissers i sumillers han desfilat pels fogons de GastroPirineus, generant un gran cercle de professionals, els quals ens segueixen acompanyant a totes les cites i donen suport a aquest projecte que va creixent i es va consolidant edició rera edició.

2023 - Port Ainé

GastroPirineus torna aquest abril per a reivindicar la gastronomia del territori

Més d’una vintena de professionals de la cuina passaran per aquesta edició, entre ells els xefs Oriol Rovira, Sergi de Meià, Ada Parellada, Martin Comamala o Jean Louis Neichel

La 8a edició de les jornades de gastronomia i cuina dels Pirineus se celebrarà els dies 11 i 12 d’abril a l’Hotel Port Ainé 2000 (Pallars).
Totes les sessions, un any més, es podran veure també des de qualsevol lloc del món en directe, via streaming, pel canal de Youtube Gastroevents. Així mateix, també es podran seguir i interactuar per les xarxes socials (@gastroevents, #gastropirineus).

Més Informació