Seu d’Urgell 2016
SOPAR DE LES ESTRELLES DELS PIRINEUS
Hotel El Castell de Ciutat
Elaborat pels restaurants amb estrelles Michelin dels Pirineus:
Les Cols - Olot
Ca l’Enric - La Vall de Bianya
Els Casals - Sagàs
Fonda Xesc - Gombrèn
L’Estany Clar - Cercs. Berga
Sopar no inclòs en la inscripció a les Jornades.
Cal reservar i adquirir el tiquet corresponent.
Amb la col·laboració del Castell de Ciutat.
Ctra. N-260, Km. 229, 25700, La Seu D’Urgell (Lleida)
INAUGURACIÓ
DIÀLEG AMB LES ESTRELLES DELS PIRINEUS
Modera: Belén Parra. Periodista
Fina Puigdevall. Les Cols. Olot
Jordi Juncà. Ca l’Enric. Vall de Bianya
Francesc Rovira. Fonda Xesc. Gombrèn
Oriol Rovira. Els Casals. Sagàs
Josep Xandri. L’Estany Clar. Cercs. Berga
PAUSA
PRODUCTE I TERRITORI
Toni Massanés
Director General de la Fundació Alicia
CUINA EN DIRECTE. Plats d’hivern
Restaurant Casa Irene. Andreu Vidal. Val d’Aran
Associació La Xicoia. Pallars Sobirà
CUINA EN DIRECTE. Les Carns
IGP Vedella dels Pirineus. Pep Nogué
Cavall Pirinenc Català. Restaurant del Ripollès
DINAR LLIURE
als restaurants adherits al Menú Gastropirineus
CUINA EN DIRECTE. Les aus
Restaurant Ca la Nuri. Núria Bonet. Cerdanya
Restaurant de la Garrotxa
ELS PLATS DEL PIRINEU AL CORPUS DEL PATRIMONI CULINARI CATALÀ: TRADICIÓ I MODERNITAT
Dr. Jesús Contreras. Catedràtic d’Antropologia
Social de la Universitat de Barcelona
PAUSA
PRESENTACIÓ DE PRODUCTES
Formatge - Demostració de formatges CADI Restaurant Arbeletxe
La Girella - Alta Ribagorça
Productes Girona Excel·lent - Pep Nogué
TAULA DE FORMATGES DELS PIRINEUS
Enric Canut. Expert en formatges
PAUSA
Degustació de formatges artesans del Pirineu patrocinat per l’ACREFA
CUINA EN DIRECTE. Arrossos de muntanya
Restaurant del Solsonès
Restaurant de l’Alta Ribagorça
UNITS TENIM MÈS FORÇA: Casos d’èxit
• Presentació del Clúster Agroalimentari de Productes Típics de Muntanya
• Presentació del Club d’Enogastronomia del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.
Ramon Ramos i Argimon. Director General
• Presentació de la Marca de Garantia
Productes dera Val d’Aran
CUINA EN DIRECTE. Plats de tardor
Diego Alias. Restaurant Cal Amador de Josa del Cadí. Alt Urgell Restaurant Niu Nou. Bagà. Berguedà
TIC’s I XARXES SOCIALS. NOUS PARADIGMES
Carme Gasull. Periodista i comunicadora
gastronòmica Isabel Acevedo. (CREG)
DINAR LLIURE
als restaurants adherits al Menú Gastropirineus
PROGRAMA PIRINEUS i EXPERIÈNCIES GASTRONÒMIQUES
Sr. Patrick Torrent,
Director Executiu de l’Agència Catalana de Turisme
CUINA EN DIRECTE. Tradició posada al dia
Nandu Jubany
CLOENDA
Demostració i degustació de carns i verdures del Pirineu a la brasa