2016 - Seu d’Urgell

Seu d’Urgell 2016

DIUMENGE 13

20:30

SOPAR DE LES ESTRELLES DELS PIRINEUS

Hotel El Castell de Ciutat

Elaborat pels restaurants amb estrelles Michelin dels Pirineus:
Les Cols - Olot
Ca l’Enric - La Vall de Bianya
Els Casals - Sagàs
Fonda Xesc - Gombrèn
L’Estany Clar - Cercs. Berga
Sopar no inclòs en la inscripció a les Jornades.
Cal reservar i adquirir el tiquet corresponent.

Amb la col·laboració del Castell de Ciutat.
Ctra. N-260, Km. 229, 25700, La Seu D’Urgell (Lleida)

DILLUNS 14

09:30

INAUGURACIÓ

10:00

DIÀLEG AMB LES ESTRELLES DELS PIRINEUS

Modera: Belén Parra. Periodista
Fina Puigdevall. Les Cols. Olot
Jordi Juncà. Ca l’Enric. Vall de Bianya
Francesc Rovira. Fonda Xesc. Gombrèn
Oriol Rovira. Els Casals. Sagàs
Josep Xandri. L’Estany Clar. Cercs. Berga

10:45

PAUSA

11:15

PRODUCTE I TERRITORI

Toni Massanés
Director General de la Fundació Alicia

12:00

CUINA EN DIRECTE. Plats d’hivern

Restaurant Casa Irene. Andreu Vidal. Val d’Aran
Associació La Xicoia. Pallars Sobirà

13:15

CUINA EN DIRECTE. Les Carns

IGP Vedella dels Pirineus. Pep Nogué
Cavall Pirinenc Català. Restaurant del Ripollès

14:00

DINAR LLIURE

als restaurants adherits al Menú Gastropirineus

16:00

CUINA EN DIRECTE. Les aus

Restaurant Ca la Nuri. Núria Bonet. Cerdanya
Restaurant de la Garrotxa

16:45

ELS PLATS DEL PIRINEU AL CORPUS DEL PATRIMONI CULINARI CATALÀ: TRADICIÓ I MODERNITAT

Dr. Jesús Contreras. Catedràtic d’Antropologia
Social de la Universitat de Barcelona

17:30

PAUSA

18:00

PRESENTACIÓ DE PRODUCTES

Formatge - Demostració de formatges CADI Restaurant Arbeletxe
La Girella - Alta Ribagorça
Productes Girona Excel·lent - Pep Nogué

DIMARTS 15

09:30

TAULA DE FORMATGES DELS PIRINEUS

Enric Canut. Expert en formatges

10:30

PAUSA

Degustació de formatges artesans del Pirineu patrocinat per l’ACREFA

11:00

CUINA EN DIRECTE. Arrossos de muntanya

Restaurant del Solsonès
Restaurant de l’Alta Ribagorça

11:45

UNITS TENIM MÈS FORÇA: Casos d’èxit

• Presentació del Clúster Agroalimentari de Productes Típics de Muntanya

• Presentació del Club d’Enogastronomia del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.
Ramon Ramos i Argimon. Director General

• Presentació de la Marca de Garantia
Productes dera Val d’Aran

12:30

CUINA EN DIRECTE. Plats de tardor

Diego Alias. Restaurant Cal Amador de Josa del Cadí. Alt Urgell Restaurant Niu Nou. Bagà. Berguedà

13:15

TIC’s I XARXES SOCIALS. NOUS PARADIGMES

Carme Gasull. Periodista i comunicadora
gastronòmica Isabel Acevedo. (CREG)

14:00

DINAR LLIURE

als restaurants adherits al Menú Gastropirineus

16:00

PROGRAMA PIRINEUS i EXPERIÈNCIES GASTRONÒMIQUES

Sr. Patrick Torrent,
Director Executiu de l’Agència Catalana de Turisme

17:30

CUINA EN DIRECTE. Tradició posada al dia

Nandu Jubany

18:30

CLOENDA

Demostració i degustació de carns i verdures del Pirineu a la brasa

Veure el Programa