2019 - Vall de Núria

El GastroPirineus 2019 Vall de Núria

Dilluns 29

09:00

Esmorzar

Degustació de productes amb segell Producte del Ripollès

10:00

Inauguració oficial

10:15

PONÈNCIA

La força i l'atractiu dels productes i la cultura d'entorn: una visió moderna de l'herència culinària.
Carme Ruscalleda

11:00

CUINA EN DIRECTE

Plats amb formatge i mantega amb DOP - CADI
Núria Bonet
Ca la Núria - Bellver de Cerdanya

12:00

CUINA EN DIRECTE

Evolucionar des de la tradició
Carles Gaig
Gaig ★ - Barcelona

13:30

DINAR

15:30

CUINA EN DIRECTE

El producte de territori al plat
Pere Arpa
Ca l'Arpa ★ - Banyoles
Jeroni Castell
Les Moles ★ - Ulldecona

16:30

CUINA EN DIRECTE

"La cuina del territori amb producte de qualitat", presentada per l'Associació Producte del Ripollès, amb la col·laboració de l'Associació d'Hostaleria del Ripollès, Cuines de la Vall de Camprodon i Fogons de la Vall de Ribes.
· Presentació de la marca de
garantia Producte del Ripollès,
per Marina Puigcorbé. Associació
Producte del Ripollès.
· Cuina en directe amb producte
del territori amb Marc Agud.
La Solana - Ripoll
· El productor, el principal aval
de la qualitat, representat per
Marina Puigcorbé. Associació
Producte del Ripollès.

17:30

CUINA EN DIRECTE

GIRONA EXCEL·LENT
Pere Planagumà
Rom Restaurant & Taverna - Roses

21:00

SOPAR AMB ESTRELLES

Restaurant Hotel Vall de Núria
Martina Puigvert - Les Cols ★★
Toni Sala - Fonda Sala ★★
Ada Parellada - Semproniana
Victor Torres - Les Magnòlies ★★
Francesc Rovira - Fonda Xesc ★★
Pere Arpa - Ca l'Arpa ★★

Dimarts 30

09:00

L'esmorzar del GastroPirineus

10:00

CUINA EN DIRECTE

El producte de temporada i de proximitat a la cuina tradicional d'avui
Ada Parellada
Semproniana - Barcelona
Joan Pallarès
Can Boix - Peramola

10:45

PAUSA CAFÈ

Degustació de productes amb marca de garantia del Ripollès

11:15

CUINA EN DIRECTE

Producte de territori a la cuina moderna
Martina Puigvert
Les Cols ★★ - Olot

12:00

CUINA EN DIRECTE

La cuina d'avantguarda amb productes tradicionals
Victor Torres
Les Magnòlies ★ - Arbúcies
Carles Flinch
Can Manel - Andorra la Vella

12:45

CUINA EN DIRECTE

Cuina pirinenca de l'Aran i el Conflent
Montse Solà
Casa Turnay - Escunhau
Julien Blaya
La Senyera - Villefranche de Conflent

13:30

CUINA EN DIRECTE

La reconeguda cuina de les Fondes
Francesc Rovira
Fonda Xesc ★ - Gombrèn
Toni Sala
Fonda Sala ★ - Olost

14:15

CUINA EN DIRECTE I TAST

Els secrets de la brasa amb "Mibrasa" i carns amb segell de garantia Producte del Ripollès
Iker Erauzkin
UMA - Barcelona

15:00

DINAR

16:00

Seminari:

La gastronomia a peu de pistes:
autenticitat, varietat i qualitat

Amb la participació d'experts en gestió d'establiments situats a peu de pistes d'estacions dels Pirineus i dels Alps.
Exclusiu per a gestors i restauradors de les estacions d'esquí dels Pirineus catalans

Veure el Programa

Ponents