2020 - Puigcerdà

Puigcerdà 2020

DILLUNS 19 D'OCTUBRE

09:45

Inauguració oficial

10:00

Sessió de cuina en directe. "La cuina creativa en constant evolució"

Germans Torres. Cocina Hermanos Torres (Barcelona)
Sessió patrocinada per Aigua Vilajuïga.

11:15

Pausa

Esmorzar amb productes de l'Associació
Agroalimentària de Cerdanya i elaborats pels alumnes del
INS Pere Borrell de Puigcerdà.

11:45

Sessió de cuina en directe. Les cuines dels Pirineus

"De la Val d'Aran i els Pirineus Occidentals"
Tolo Navarro. Restaurant Eth Triton (Arties)
François Will. Restaurant La Chaumière (Font Romeu) i
membre del Col·lectiu Les Toques Blanches du Roussillon.

12:45

Sessió de cuina en directe. "De la Fonda d'Horta a la Torre del Remei"

Plats històrics i contemporanis de la cuina de Carles Gaig.
Carles Gaig. Restaurant Gaig · Hotel Torre del Remei (Bolvir)

14:00

Dinar

Dinar lliure a restaurants de Puigcerdà i ceretans.

16:00

Sessió de cuina en directe. El Miramar als Pirineus. Cuina amb Estrella Damm

Paco Pérez. Restaurant Miramar ★★ (Llançà)
Sessió patrocinada per Damm.

16:45

Sessió de cuina en directe. "De costa a costa" Cuina marinera d'avantguarda amb productes del territori de la Costa Brava i les Terres de l'Ebre.

Quim Casellas. Hotel Restaurant Casamar ★ (Llafranc)
Sessió patrocinada per Aigua Vilajuïga.
Vicent Guimerà. Restaurant Antic Molí ★ (Ulldecona)

17:30

Els vins de muntanya i vins d'alçada

Sergi Figueras. Millor sumiller d'Espanya 2012
Els vins Família Gramona.
Roc Gramona.

18:15

Sessió de cuina en directe. Els nous talents de l'Alt Urgell i la Cerdanya "Una altra visió de la cuina contemporània als Pirineus"

Diego Alías. Restaurant Ca l'Amador (Josa de Cadí)
Miren Villena. Restaurant El Nou Cal Caterí (Pi-Bellver)

21:00

Sopar amb Estrelles a l'Hotel Puigcerdà Park

Quim Casellas. Restaurant Casamar ★ (Llafranc)
Núria Bonet. Restaurant Ca la Núria (Bellver)
Vicent Guimerà. Restaurant Antic Molí ★ (Ulldecona)
François Will. Restaurant La Chaumière (Font Romeu)
Carles Flinch. Restaurant Can Manel (Andorra)
Patrick Orriols. Hotel Puigcerdà Park (Puigcerdà)
Miren Villena. Restaurant El Nou Cal Caterí (Pi)
Jordi Roca. Casa Cacao i Restaurant El Celler de Can Roca ★★★ (Girona)

DIMARTS 20 D'OCTUBRE

09:30

Sessió de cuina en directe. Ada Parellada amb Formatges Cadí

Ada Parellada. Restaurant Semproniana (Barcelona)
Sessió patrocinada per Formatges Cadí.

10:15

Pausa

Esmorzar amb productes de l'Associació Agroalimentària de Cerdanya i elaborats pel alumnes del INS Pere Borrell de Puigcerdà.

10:45

Sessió de cuina en directe. Productes excel·lents per les elaboracions de la bona cuina del territori

Pere Arpa. Restaurant Ca l'Arpa ★ (Banyoles)
Sessió patrocinada per Girona Excel·lent.

11:30

Sessió de cuina en directe. Cuina amb la mel de muntanya

Rafel Muria. Restaurant Quatre Molins (Cornudella de
Montsant)
Rafel Muria Martí. Productor de mel.
Sessió patrocinada per Mel Muria.

12:15

Sessió de cuina en directe. Els nous conceptes de la cuina tradicional i moderna compartida.

Mateu Casañas. Restaurants Compartir (Cadaqués) i
Disfrutar ★★ (Barcelona)

14:00

Dinar

Dinar lliure a restaurants de Puigcerdà i ceretans.

16:00

EPIREMED-INTERREG POCTEFA.

Cuina de muntanya amb
productes de territori. Cuina en directe amb cuiners del
Pirineu català, occità, Andorra i Val d'Aran.

17:45

Cloenda.

Conclusions de la jornada, debat i perspectives
de futur.

Veure el Programa

Ponents