Jornades professionals de gastronomia de la cuina dels Pirineus.
En directe i per streaming des de l'Hotel Vall de Núria
Galeria de fotografies: https://photos.app.goo.gl/QZ7s9pVW3JPNYEK5A
Trobada a Ribes de Freser.
Estació del tren Cremallera de Núria "Ribes - Vila"
09:30 Mirador de Fontalba.
Aturada en el viatge amb tren Cremallera de Núria. Petit esmorzar. Ofert per L'Ajuntament de Queralbs
Cuina d'avantguarda amb arrels tradicionals.
Sessió patrocinada per Cadí
Joel Castanyé. Rest. La Boscana★. Bellvís
El producte fresc i de mercat fet al moment.
Sessió patrocinada per Arròs Bayo
Ferran Cerro. Rest. Ferran Cerro. Reus Formatgeria artesana Josep Font. Tros de Sort. Sort Restaurant Revelació 2021 Guia Gourmand
Ramaderia extensiva, cuina arrelada al territori i vins excepcionals DO Empordà de les vinyes de Colera.
Ramats de foc: Ramaderia, vins i cuina:
Ramader: David Coll
Viticultor: Eduard Hugas. Celler Hugas de Batlle. Colera
Xef: Pere Malagelada. Rest. El Càntir. Calella de Palafrugell
Cuina d'autor amb essència del Rosselló
Alain Delprat. Rest. Le Yucca. Perpinyà (Les Toques Blanches)
Cuina contemporània amb productes de la terra.
Sessió patrocinada per DOP Oli Terra Alta
Rafel Múria. Rest. Quatre Molins★. Cornudella de Montsant
Cande Andreu. Secretària Consell Regulador DOP Oli Terra
Pirineus de Girona.
Sessió patrocinada per Girona Excel.lent
Núria Bonet Rest. Ca la Núria. Bellver de Cerdanya
Cuina creativa de muntanya: el paisatge i el producte al plat.
Eli Farrero. Rest. El Ventador. Barruera. Cuinera revelació 2021
Cuina de l'Alt Urgell amb personalitat i productes del territori
Sessió patrocinada per Consell Comarcal de l'Alt Urgell
Axier Arbilla i Tota Parejo. Rest. Arbeletxe. La Seu d'Urgell
Cuina Val d'Aran
Sessió patrocinada per Torisme Val d'Aran
Sopar GastroPirineus 2022.
Elaborat per: Grup de Cuina de Muntanya del Ripollès amb col·laboració de l'Aula Hostaleria del Ripollès.
Presentació Grand Tour de Catalunya.
Patrick Torrent. Director Executiu Agència Catalana de Turisme
Grand Tour de Catalunya.
Sessió patrocinada per ACT
Lluís Boté. Hotel Terradets. Cellers
Castell d'Encus, a les roques en fan vi.
Elga Schreiber. Castell d'Encus. Talarn
Grand Tour de Catalunya.
Sessió patrocinada per ACT
Escola d'Hoteleria del Pallars. Sort
Àlex Catalan, Bodhi Van Oost, André Fernandes. Nil Albert
Formatgeria artesana
Josep Font. Tros de Sort. Sort
Periple enològic pels vins d'alçada dels Pirineus.
Sergi Figueras. Sumiller i creador de vins
Thunder Wine Makers
Grand Tour de Catalunya.
Sessió patrocinada per ACT
Gerard Xifra Olivé. La Quinta Justa. Olot
Granja ecológica.
Isabel Castanyer. Mas La Coromina. Vall d'en Bas
Cuina nòmada i clandestina: una experiència inèdita.
Sessió patrocinada pel Consell Comarcal Berguedà
Joseba Cruz. Le Clandestine. Navàs
Cuiner Gastronomic Fòrum Barcelona 2021. Premi al Cuiner Sostenible 2021
Cuina de mar a l'alta muntanya.
Dinar GastroEvents
Suquet de pescadors. Quim Casellas. Casamar. Llafranc
Gastronomia dalçada als Pirineus.
Sessions patrocinades pel Comú d'Andorra la Vella
Carles Flinch. Rest. Can Manel.
Christian Sansa i Marcos Montagut.
Rest. Kanvium.
Pili Borra i Victor Barragan.
Laboratori Gastronòmic.
Pere Balsa Isern.
Ganesha Temptacions.
Cloenda GastroPirineus 2022.