Els dies 7 i 8 d’abril del 2025, GastroPirineus celebra el seu 10è aniversari a La Molina, consolidant-se com l’esdeveniment de referència en la cuina de muntanya. Durant dues jornades intenses es podrà gaudir de cuina en directe, demostracions de productes de proximitat i de bona enogastronomia!
GastroPirineus 2025, que és una de les accions destacades de Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia 2025 (CRMG2025), donarà protagonisme als col·lectius gastronòmics pirinencs i a les associacions gastronòmiques, reforçant així la identitat culinària de la zona. Hi participaran Cuina Alt Urgell, Cuina Pirinenca de la Cerdanya, La Xicoia (Pallars Sobirà) i els equips de cuina de Vall de Núria i Vallter 2000, entre d’altres.
El certamen, com és habitual, comptarà amb grans estrelles de la gastronomia. En aquesta 10a edició el xef Joan Roca (Celler de Can Roca) serà l’encarregat de tancar les jornades, mentre que el pastisser Oriol Balaguer, portarà al certamen una creació inèdita: el Pastís del 10è aniversari de GastroPirineus.