2018 - Horta de Sant Joan

Horta de Sant Joan 2018

Dilluns 22

10:00

SESSIÓ INAUGURAL

Cuina del territori amb productes de
proximitat.

Jeroni Castell.
Les Moles ★ (Ulldecona)
Pere Arpa.
Ca l'Arpa ★ (Banyoles)

11:30

PAUSA CAFÈ.

Degustació de productes de les Terres de l'Ebre.

12:15

Inauguració de les Jornades.

12:30

Sessió magistral de Joan Roca

Emprenent des de les arrels, per Joan Roca Restaurant El Celler de Can Roca ★★★ considerat el millor cuiner del món i segon millor restaurant.

14:00

DINAR.

Menú GastroEbre als restaurants d'Horta de Sant Joan.

16:00

Dues visions de la cuina actual.

Fran López.
Villa Retiro ★ (Xerta)
Miguel Barrera.
Cal Paradís ★ (Vall d'Alba)

17:00

Cuina contemporània de vora mar i d'interior.

Vicent Guimerà.
Antic Molí ★ (Ulldecona)
Joel Castanyé.
La Boscana ★ (Bellvís)

18:00

PONÈNCIA

Fundació ALICIA productes amb DOP i IGP de les Terres de l'Ebre.

19:00

TAULA DE L’OLI

Debat sobre el futur de l'oli, dirigit per la Universitat Rovira i Virgili.
Imprescindible inscripció prèvia. Places limitades.

21:00

SOPAR AMB ESTRELLES

Fonda Miralles (Horta de Sant Joan) Elaborat pels xefs dels restaurants:
Salvador Miralles. Fonda
Miralles (Horta de Sant Joan)
Jeroni Castell.
Les Moles ★ (Ulldecona)
Fran López.
Villa Retiro ★ (Xerta)
Vicent Guimerà.
Antic Molí ★ (Ulldecona)
Joel Castanyé.
La Boscana ★ (Bellvís)
Francesc Rovira.
Fonda Xesc ★ (Gombrèn)
Iolanda Bustos.
La Calèndula (Regencós)

Dimarts 23

10:00

L'evolució de la cuina tradicional amb nom propi.

Carles Gaig.
Restautant Gaig ★ (Barcelona)

11:15

PAUSA CAFÈ

Degustació de productes de les Terres de l'Ebre.

12:00

Dolçor i color. Postres i Flors al plat.

Jordi Butron.
Espai Sucre (Barcelona)
Iolanda Bustos.
La Calèndula (Regencós)

13:00

La Fonda d'avantguarda i la Fonda tradicional

Francesc Rovira.
Fonda Xesc ★ (Gombrèn)
Salvador Miralles.
Fonda Miralles (Horta de Sant
Joan)

14:00

DINAR.

Menú GastroEbre als restaurants d'Horta de Sant Joan.

Veure el Programa

Ponents