Horta de Sant Joan 2018
SESSIÓ INAUGURAL
Cuina del territori amb productes de
proximitat.
Jeroni Castell.
Les Moles ★ (Ulldecona)
Pere Arpa.
Ca l'Arpa ★ (Banyoles)
PAUSA CAFÈ.
Degustació de productes de les Terres de l'Ebre.
Inauguració de les Jornades.
Sessió magistral de Joan Roca
Emprenent des de les arrels, per Joan Roca Restaurant El Celler de Can Roca ★★★ considerat el millor cuiner del món i segon millor restaurant.
DINAR.
Menú GastroEbre als restaurants d'Horta de Sant Joan.
Dues visions de la cuina actual.
Fran López.
Villa Retiro ★ (Xerta)
Miguel Barrera.
Cal Paradís ★ (Vall d'Alba)
Cuina contemporània de vora mar i d'interior.
Vicent Guimerà.
Antic Molí ★ (Ulldecona)
Joel Castanyé.
La Boscana ★ (Bellvís)
PONÈNCIA
Fundació ALICIA productes amb DOP i IGP de les Terres de l'Ebre.
TAULA DE LOLI
Debat sobre el futur de l'oli, dirigit per la Universitat Rovira i Virgili.
Imprescindible inscripció prèvia. Places limitades.
SOPAR AMB ESTRELLES
Fonda Miralles (Horta de Sant Joan) Elaborat pels xefs dels restaurants:
Salvador Miralles. Fonda
Miralles (Horta de Sant Joan)
Jeroni Castell.
Les Moles ★ (Ulldecona)
Fran López.
Villa Retiro ★ (Xerta)
Vicent Guimerà.
Antic Molí ★ (Ulldecona)
Joel Castanyé.
La Boscana ★ (Bellvís)
Francesc Rovira.
Fonda Xesc ★ (Gombrèn)
Iolanda Bustos.
La Calèndula (Regencós)
L'evolució de la cuina tradicional amb nom propi.
Carles Gaig.
Restautant Gaig ★ (Barcelona)
PAUSA CAFÈ
Degustació de productes de les Terres de l'Ebre.
Dolçor i color. Postres i Flors al plat.
Jordi Butron.
Espai Sucre (Barcelona)
Iolanda Bustos.
La Calèndula (Regencós)
La Fonda d'avantguarda i la Fonda tradicional
Francesc Rovira.
Fonda Xesc ★ (Gombrèn)
Salvador Miralles.
Fonda Miralles (Horta de Sant
Joan)
DINAR.
Menú GastroEbre als restaurants d'Horta de Sant Joan.