Els 8 i 9 d’abril del 2024 va tornar GastroPirineus, les Jornades Professionals de Gastronomia i de la Cuina dels Pirineus. En la seva 9a edició, i per primera vegada en la seva història, el certamen es va celebrar en dues seu: l’estació d’esquí Vallter 2000 (Setcases) i el restaurant Cal Marquès, de Camprodon. D’aquesta manera,
Una vintena de xefs, entre ells, Víctor Torres, Quim Casellas, Albert Boronat, o Francesc Rovira, van cuinar en directe en aquestes jornades que van néixer al 2016 per posar en valor la cuina que es fa als Pirineus, des de la Vall d’Aran a l’Empordà. Cuiners que van ser els encarregats de demostrar que la cuina catalana és cultura, un ric patrimoni que hem de conservar i del que ens podem sentir orgullosos. Una filosofia en línia amb els objectius de la distinció Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia 2025, projecte que va presentar a GastroPirineus 2024, Patrick Torrent, director executiu de l’Agència Catalana de Turisme.
Els 8 i 9 d’abril del 2024 va tornar GastroPirineus, les Jornades Professionals de Gastronomia i de la Cuina dels Pirineus. En la seva 9a edició, i per primera vegada en la seva història, el certamen es va celebrar en dues seu: l’estació d’esquí Vallter 2000 (Setcases) i el restaurant Cal Marquès, de Camprodon. D’aquesta manera,
Una vintena de xefs, entre ells, Víctor Torres, Quim Casellas, Albert Boronat, o Francesc Rovira, van cuinar en directe en aquestes jornades que van néixer al 2016 per posar en valor la cuina que es fa als Pirineus, des de la Vall d’Aran a l’Empordà. Cuiners que van ser els encarregats de demostrar que la cuina catalana és cultura, un ric patrimoni que hem de conservar i del que ens podem sentir orgullosos. Una filosofia en línia amb els objectius de la distinció Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia 2025, projecte que va presentar a GastroPirineus 2024, Patrick Torrent, director executiu de l’Agència Catalana de Turisme.