Benvinguts a una nova edició del GASTROEBRE!
Els propers 24 i 25 d'octubre, celebrem el GASTROEBRE 2021 des de Lo Molí de Rosquilles, del municipi de Masdenverge a la comarca del Montsià.
Aquesta nova edició serà inèdita, i la dediquem a la cuina dolça i a la pastisseria, tant a la d'avantguarda i creativa com la clàssica i tradicional.Cuineres i cuiners, pastisseres i pastissers, gelaters, flequers,... Més d'una vintena dels millors i més prestigiosos professionals catalans es trobaran de nou en el nostre escenari per compartir amb tots vosaltres la part més autèntica i apassionant del seu ofici.
Hi tindrem maridatges de vins, licors i destil·lats del territori, la presència de productors locals, i a més de les figures més representatives del sector, professors i alumnes de les escoles de pastisseria més importants del país, per donar visibilitat a la nova generació que ja comença a agafar el relleu d'aquest sector.
Un any més tot el programa del diumenge 24 tarda i del dilluns 25, serà retransmès en streaming pel nostre canal de YouTube Gastroevents Online perquè es pugui seguir des de qualsevol lloc i el pugueu recuperar i visualitzar quan us vingui de gust.
Inauguració Gastroebre 2021. Masdenverge
La cuina de les borraines a Masdenverge
Cuniners de Masdenverge
La cuina del semproniana amb producte del territori
ADA PARELLADA Semproniana. Barcelona
Cuina creativa amb mel muria
RAFEL MURIA*
Quatre molins. Cornudella de Montsant
Maridatge de vins i licors de les terres de l'Ebre
DIANA VALIMANYA
Cap de Sala i Sumiller. El Bistrot. Gandesa
l'Art i ofici envoltats de dolçor
LLUIS COSTA Vallflorida xocolaters. Sant Esteve de Palautordera
Millor croissant d'España 2015 / millor pasta de tè d'España 2018
Postres del xef elaborats al restaurant i a l'hotel
PERE ARPA*
Hotel Mas Lazuli ★★★★ Pau (Girona)
Pastisseria vegana
TONI RODRÍGUEZ Toni Rodríguez Academy. Barcelona
Gelats artesanals i inèdits
ANGELO I HERVÉ CORVITTO Gelats Angelo. Ullà (Girona)
Cuina i postres d'autor
FERRAN CERRO Ferran Cerro Restaurant. Reus
Pastisseria tradicional i creativa
VALERO MUNTÉ I JUSIT SOLÉ
Pastisseria Valero.Mora d'Ebre
Escola de pastisseria EscoTàrraco
JOSEP PERE COLAT
President DOP Oli terra Alta
l'Ofici dolç del maestre pastisser
RAFA DELGADO Assesor de postres de restaurant
Pans d'autor amb Mel Muria
XAVIER I TOMÀS PÀMIES SISTARÉ Form Sistaré. Reus
Llesca d'or 2019 / Millor pa de pagès català IGP 2016
La Mel Muria: Única i gstrònomica
RAFEL MURIA Gerent de Mel Muria. El Perelló
l'Essència del bon xuixo Gironí
JULIÀ CASTELLÓ Xuixos Castelló. Girona
La innovació en el món dolç
DAVID GIL I+Desserts. Barcelona
Ensenyar i gaudir de l'ofici més dolç
Sessió patrocinada per:
DOP oli Baix Ebre-Montsià / DOP Arròs del Delta de l'Ebre
JOAN ESTELLÉ
Professor del cicle de cuina i pastisseria Escola d'Hosteleria Institut Dertosa. Tortosa