2021 - Masdenverge

Benvinguts a una nova edició del GASTROEBRE!

Els propers 24 i 25 d'octubre, celebrem el GASTROEBRE 2021 des de Lo Molí de Rosquilles, del municipi de Masdenverge a la comarca del Montsià.

Aquesta nova edició serà inèdita, i la dediquem a la cuina dolça i a la pastisseria, tant a la d'avantguarda i creativa com la clàssica i tradicional.Cuineres i cuiners, pastisseres i pastissers, gelaters, flequers,... Més d'una vintena dels millors i més prestigiosos professionals catalans es trobaran de nou en el nostre escenari per compartir amb tots vosaltres la part més autèntica i apassionant del seu ofici.

Hi tindrem maridatges de vins, licors i destil·lats del territori, la presència de productors locals, i a més de les figures més representatives del sector, professors i alumnes de les escoles de pastisseria més importants del país, per donar visibilitat a la nova generació que ja comença a agafar el relleu d'aquest sector.

Un any més tot el programa del diumenge 24 tarda i del dilluns 25, serà retransmès en streaming pel nostre canal de YouTube Gastroevents Online perquè es pugui seguir des de qualsevol lloc i el pugueu recuperar i visualitzar quan us vingui de gust.

Diumenge 24 de Octubre

17:00

Inauguració Gastroebre 2021. Masdenverge

17:10

La cuina de les borraines a Masdenverge

Cuniners de Masdenverge

18:00

La cuina del semproniana amb producte del territori

ADA PARELLADA Semproniana. Barcelona

Dilluns 25 de Octubre

10:00

Cuina creativa amb mel muria

RAFEL MURIA*
Quatre molins. Cornudella de Montsant

10:00

Maridatge de vins i licors de les terres de l'Ebre

DIANA VALIMANYA
Cap de Sala i Sumiller. El Bistrot. Gandesa

10:45

l'Art i ofici envoltats de dolçor

LLUIS COSTA Vallflorida xocolaters. Sant Esteve de Palautordera
Millor croissant d'España 2015 / millor pasta de tè d'España 2018

11:30

Postres del xef elaborats al restaurant i a l'hotel

PERE ARPA*
Hotel Mas Lazuli ★★★★ Pau (Girona)

12:15

Pastisseria vegana

TONI RODRÍGUEZ Toni Rodríguez Academy. Barcelona

13:00

Gelats artesanals i inèdits

ANGELO I HERVÉ CORVITTO Gelats Angelo. Ullà (Girona)

13:45

Cuina i postres d'autor

FERRAN CERRO Ferran Cerro Restaurant. Reus

14:30

Pastisseria tradicional i creativa

VALERO MUNTÉ I JUSIT SOLÉ
Pastisseria Valero.Mora d'Ebre
Escola de pastisseria EscoTàrraco
JOSEP PERE COLAT
President DOP Oli terra Alta

15:45

l'Ofici dolç del maestre pastisser

RAFA DELGADO Assesor de postres de restaurant

16:30

Pans d'autor amb Mel Muria

XAVIER I TOMÀS PÀMIES SISTARÉ Form Sistaré. Reus
Llesca d'or 2019 / Millor pa de pagès català IGP 2016

16:30

La Mel Muria: Única i gstrònomica

RAFEL MURIA Gerent de Mel Muria. El Perelló

17:15

l'Essència del bon xuixo Gironí

JULIÀ CASTELLÓ Xuixos Castelló. Girona

17:45

La innovació en el món dolç

DAVID GIL I+Desserts. Barcelona

18:30

Ensenyar i gaudir de l'ofici més dolç

Sessió patrocinada per:
DOP oli Baix Ebre-Montsià / DOP Arròs del Delta de l'Ebre
JOAN ESTELLÉ
Professor del cicle de cuina i pastisseria Escola d'Hosteleria Institut Dertosa. Tortosa

Veure el Programa

Ponents